Kontakt Searchia

Vi bor nord for København

KONTAKT OS VENLIGST

VORES ADRESSE

Searchia
Allegade 4
3000  Helsingør

Telefon: 2623 5871
E-Mail: info@searchia.dk

CVR: 36981075

Alle henvendelser behandles fortroligt.

8

Jeg har en stærk salgs og it relevant erfaring og uddannelse.Jeg vedligeholder løbende min viden indenfor it-området og følger med i hvad der sker. Lige for øjeblikket holder jeg et skarpt øje på, hvad der sker indenfor sikkerhed grundet den nye EU forordning indenfor Persondata området. IoT er et andet område, hvor der sker en masse og som gør at vi kommer til at stille store krav til BI.

Jeg har erfaring med at løse opgaver på ledelsesniveau samt på det mere tekniske plan.

Dorte Thorsted

Direktør – E-Mail: dorte.thorsted@searchia.dk

ANDRE KONTAKTPERSONER

ansigtjanandersen

Jan T. Andersen – Sales & Marketing Manager

Telefon: 27 57 78 47
E-Mail: jan.andersen@searchia.dk

Henrik Vetter – Senior Partner

Telefon: 41 14 57 22
E-Mail: henrik.vetter@searchia.dk