Freelance konsulenter

Erfarne og dygtige it-ressourcer, som løser opgaverne, når der er brug for det

Ring – vi har din næste kvalificeret interim/freelance IT-konsulent

IT-sikkerhed, Audit & compliance etc-

Sikkerhedsspecialister, security managers, projektledere, med 27001 standard erfaring og praktisk tilgang til at analysere og udføre politiker i tråd med interne og eksterne krav på området. Compliance , FIM, sårbarheds analyser etc.

Konsulenter der er i stand til at gå ind og analysere og rapportere, hvordan virksomheden lever op til de it-mæssige standarder m.m.

Tunge senior projektledere med erfaring fra det offentlige, finans, transport m.fl. + 20 års erfaring som projektleder , PO, processstyring, change management m.m. Erfaring med mangeartede projekter og kendetegnet ved hurtigt at kunne danne sig et overblik og samtidig have en god professionel forståelse for prioriteringer m.m.

BI- konsulenter med erfaring med MS BI, SAS, Oracle etc. Erfarne konsulenter med + 7 års erfaring indenfor området. Vi har også excel-ekvilibrister. Erfaring indenfor det offentlige, finans, tramsport m.fl.

Udviklere indenfor .net, Java, javascript, m.m.  Udviklere indenfor en lang række områder og teknologier. Ring spørg os 26235871

Microsoft  infrastrukturkonsulenter, specialister med dyb viden indenfor arkitektur, teknisk konsulent migrering, Lync/Skype implementering, infrastruktur set-up, provisionering, applikation- og serverdrift. m.m. Erfaring fra større infrastrukturprojekter i offentlige og private virksomheder

Erfarne testere og test managers med ISTQB certificeringer med erfaring for den finansielle sektor, telco og offentlige institutioner

Vi har formidler konsulenter indenfor alle områder af it , men kun it – har vi ikke lige listet det områder, hvor du har brug for ekstra ressourcer – giver du os bare et kald på 2623 5871

Skal du bruge konsulenter eller have løst en rekruttering, så ring!

Søren Pedersen 40741188 eller Dorte Thorsted 26235871

  • Hvad vil jeres virksomhed have løst
  • Opgavens karakter – forventninger til konsulenten
  • Team som konsulenten skal indgå i
  • Hvor skal jobbet udføres
  • Varighed

Vi søger freelancer

GO PRO/ESDH konsulenter

We are looking for an experienced Systems Engineer to become part of our growing team of passionate people who work to achieve our mission. If you are as excited as we are about creating positive change.

Systems Engineer – Amsterdam

Vi finder de gode freelance IT-konsulenter

Nye jobs og andet IT fagligt skrives og sendes ud til vores kunder og kandidater.Vi tager en dialog med jer omkring hvilke opgave i skal have løst og i hvilken periode i skal bruge de ekstra it-ressourcer. Det er vigtigt for os, at jeres virksomhed får it-ressourcer som kan gå ind og udfylde opgaven og ikke mindst kan passe ind i jeres team, så der bliver skabt gode synergier. Husk det er jeres virksomhed der skal have løst opgaven – derfor er det vigtigt med den rette konsulent.

Ansøg sådan

Søger du en freelance stilling, så send dit CV samt relevante dokumenter til job@searchia.dk

Har du spørgsmål så kontakt Dorte Thorsted på +45 26235871